Gevulde paprika’s met parelcouscous
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde paprika’s met parelcouscous

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Groenten gevuld met gehakt zijn een echte gezinsfavoriet! 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de parelcouscous gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper de ui en knoflook. Fruit aan in olijfolie, voeg er het gehakt aan toe en bak rul. Kruid met peper, zout en 3 eetlepels gehakte oregano.

  2. 2

    Snij de verse en de zongedroogde tomaten in blokjes (met het sap en de zaadjes) en meng samen met de olijven met het gehakt.

  3. 3

    Snij het hoedje van de paprika’s en haal de zaadlijsten eruit. Laat de parelcouscous uitlekken en roer door het gehakt. Vul er de paprika’s mee. Strooi de geraspte kaas over de paprika’s en zet ze 20 à 25 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de parelcouscous gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper de ui en knoflook. Fruit aan in olijfolie, voeg er het gehakt aan toe en bak rul. Kruid met peper, zout en 3 eetlepels gehakte oregano.

  2. 2

    Snij de verse en de zongedroogde tomaten in blokjes (met het sap en de zaadjes) en meng samen met de olijven met het gehakt.

  3. 3

    Snij het hoedje van de paprika’s en haal de zaadlijsten eruit. Laat de parelcouscous uitlekken en roer door het gehakt. Vul er de paprika’s mee. Strooi de geraspte kaas over de paprika’s en zet ze 20 à 25 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.