Pecannotenpasta
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pecannotenpasta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke spread op basis van pecannoten. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Hak de pecannoten grof en leg ze op een bakplaat met bakpapier.

  2. 2

    Strooi het kaneelpoeder en het zout over de noten en roer alles even om.

  3. 3

    Zet 10 tot 15 minuten in de oven tot de noten bruin zijn. Let er wel op dat ze niet verbranden. Haal ze uit de oven en laat afkoelen.

  4. 4

    Doe geroosterde noten in de keukenrobot en maal tot pasta. Hoe langer je mixt, hoe vloeibaarder de pasta wordt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Hak de pecannoten grof en leg ze op een bakplaat met bakpapier.

  2. 2

    Strooi het kaneelpoeder en het zout over de noten en roer alles even om.

  3. 3

    Zet 10 tot 15 minuten in de oven tot de noten bruin zijn. Let er wel op dat ze niet verbranden. Haal ze uit de oven en laat afkoelen.

  4. 4

    Doe geroosterde noten in de keukenrobot en maal tot pasta. Hoe langer je mixt, hoe vloeibaarder de pasta wordt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.