Bladerdeeghapje met champignons en Parmezaanse kaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bladerdeeghapje met champignons en Parmezaanse kaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker, vegetarisch hapje dat in 30 minuten op tafel zet. 

bereiding
  1. 1

    Steek met een ronde vorm van 8 cm doorsnede 6 cirkels uit het bladerdeeg.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 200°C. Borstel de champignons en snij ze fijn. Verhit de boter in een pan, pers de knoflook en bak even aan. Voeg de champignons toe en bak goudbruin. Blus met het citroensap en breng verder op smaak met de gehakte rozemarijn, peper en zout.

  3. 3

    Leg de bladerdeegcirkels in muffinvormpjes. Verdeel er de champignons over en bestrooi met de kaas. Zet 10 minuten in de oven. Werk af met een takje rozemarijn.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Steek met een ronde vorm van 8 cm doorsnede 6 cirkels uit het bladerdeeg.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 200°C. Borstel de champignons en snij ze fijn. Verhit de boter in een pan, pers de knoflook en bak even aan. Voeg de champignons toe en bak goudbruin. Blus met het citroensap en breng verder op smaak met de gehakte rozemarijn, peper en zout.

  3. 3

    Leg de bladerdeegcirkels in muffinvormpjes. Verdeel er de champignons over en bestrooi met de kaas. Zet 10 minuten in de oven. Werk af met een takje rozemarijn.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.