Pasta-quiche met prei en salami
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pasta-quiche met prei en salami

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekkere herfstquiche met salami, mozzarella en spaghetti. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het deeg uit en leg het op bakpapier in 4 kleine quichevormen. Prik er met een vork enkele gaatjes in. Leg er opnieuw een stuk bakpapier op, leg er bakbonen op en zet de quiche 10 minuten in de oven.

  2. 2

    Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel de prei en pel de ui en snij ze fijn. Stoof beetgaar in wat boter of olijfolie. Snij de salami in reepjes. Voeg de pasta en de salami bij de groenten.

  3. 3

    Haal de quichebodems uit de oven. Verwijder de bakbonen en het bakpapier en laat het deeg even drogen. Klop de eieren los met de room, breng op smaak met peper, zout en een snuifje cayennepeper. Leg de gestoofde prei en pasta op de bodem van de quiche en giet er het eiermengsel over. Snij de mozzarella in schijfjes en leg op de quiche. Zet nog 30 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het deeg uit en leg het op bakpapier in 4 kleine quichevormen. Prik er met een vork enkele gaatjes in. Leg er opnieuw een stuk bakpapier op, leg er bakbonen op en zet de quiche 10 minuten in de oven.

  2. 2

    Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel de prei en pel de ui en snij ze fijn. Stoof beetgaar in wat boter of olijfolie. Snij de salami in reepjes. Voeg de pasta en de salami bij de groenten.

  3. 3

    Haal de quichebodems uit de oven. Verwijder de bakbonen en het bakpapier en laat het deeg even drogen. Klop de eieren los met de room, breng op smaak met peper, zout en een snuifje cayennepeper. Leg de gestoofde prei en pasta op de bodem van de quiche en giet er het eiermengsel over. Snij de mozzarella in schijfjes en leg op de quiche. Zet nog 30 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.