Kruidige pompoenquiche met geitenkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kruidige pompoenquiche met geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke quiche met pompoen en geitenkaas. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Leg voor de mooie puntjes, de plakjes bladerdeeg in kleine quichevormpjes dwars op elkaar. Bekleed met bakpapier en leg er bakknikkers op. Zet 10 minuten in de oven.

  2. 2

    Snij de pompoen in blokjes. Pel en snipper de ui. Stoof de pompoen en ui in wat boter. Meng alle kruiden voor de mix. Doe bij de pompoen en mix fijn. Meng de eieren en de room erdoor.

  3. 3

    Haal de bladerdeegvormpjes uit de oven, verwijder bakpapier en bakknikkers. Giet de vulling in de quiches. Zet terug in de oven en bak nog 10 à 15 minuten verder, tot de vulling gestold is. Hak de walnoten, verbrokkel de geitenkaas en garneer de quiche ermee.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Leg voor de mooie puntjes, de plakjes bladerdeeg in kleine quichevormpjes dwars op elkaar. Bekleed met bakpapier en leg er bakknikkers op. Zet 10 minuten in de oven.

  2. 2

    Snij de pompoen in blokjes. Pel en snipper de ui. Stoof de pompoen en ui in wat boter. Meng alle kruiden voor de mix. Doe bij de pompoen en mix fijn. Meng de eieren en de room erdoor.

  3. 3

    Haal de bladerdeegvormpjes uit de oven, verwijder bakpapier en bakknikkers. Giet de vulling in de quiches. Zet terug in de oven en bak nog 10 à 15 minuten verder, tot de vulling gestold is. Hak de walnoten, verbrokkel de geitenkaas en garneer de quiche ermee.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.