Herfstcake met speculaasjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Herfstcake met speculaasjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke cake met appel en speculaas. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 175°C. Schil het fruit en snij het in kleine stukjes. Smelt de boter.

  2. 2

    Meng de bloem met de suiker en de vanillesuiker. Voeg de eieren toe en mix. Voeg de boter toe. Roer goed door met een spatel zodat je geen brokken hebt.

  3. 3

    Kruimel de speculaasjes, voeg ze toe aan het deeg en roer goed om. Voeg ten slotte de stukjes appel en peer toe.

  4. 4

    Schep in een beboterde en bebloemde bakvorm en schuif 45 minuten in de voorverwarmde oven. Controleer met een prikker of de cake klaar is.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 175°C. Schil het fruit en snij het in kleine stukjes. Smelt de boter.

  2. 2

    Meng de bloem met de suiker en de vanillesuiker. Voeg de eieren toe en mix. Voeg de boter toe. Roer goed door met een spatel zodat je geen brokken hebt.

  3. 3

    Kruimel de speculaasjes, voeg ze toe aan het deeg en roer goed om. Voeg ten slotte de stukjes appel en peer toe.

  4. 4

    Schep in een beboterde en bebloemde bakvorm en schuif 45 minuten in de voorverwarmde oven. Controleer met een prikker of de cake klaar is.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.