Bananenbrood
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bananenbrood

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een echte hype in New York en makkelijk zelf te maken.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter en bebloem een cakevorm. Plet de bananen met een vork. Meng in een kom de bloem, het bakpoeder en een snuifje zout.

  2. 2

    Klop met een mixer de boter en ahornsiroop luchtig. Voeg een voor een de eieren en de yoghurt toe.

  3. 3

    Zeef het bloemmengsel erbij en meng goed. Roer de bananen en noten onder het beslag. Giet in de cakevorm en laat 1 uur bakken in de oven. Laat even afkoelen in de vorm en daarna op een rooster.

  4. 4

    Serveer met zure room of yoghurt, blauwe bessen en extra ahornsiroop.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter en bebloem een cakevorm. Plet de bananen met een vork. Meng in een kom de bloem, het bakpoeder en een snuifje zout.

  2. 2

    Klop met een mixer de boter en ahornsiroop luchtig. Voeg een voor een de eieren en de yoghurt toe.

  3. 3

    Zeef het bloemmengsel erbij en meng goed. Roer de bananen en noten onder het beslag. Giet in de cakevorm en laat 1 uur bakken in de oven. Laat even afkoelen in de vorm en daarna op een rooster.

  4. 4

    Serveer met zure room of yoghurt, blauwe bessen en extra ahornsiroop.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.