Bananenbrood
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bananenbrood

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een echte hype in New York en makkelijk zelf te maken.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter en bebloem een cakevorm. Plet de bananen met een vork. Meng in een kom de bloem, het bakpoeder en een snuifje zout.

  2. 2

    Klop met een mixer de boter en ahornsiroop luchtig. Voeg een voor een de eieren en de yoghurt toe.

  3. 3

    Zeef het bloemmengsel erbij en meng goed. Roer de bananen en noten onder het beslag. Giet in de cakevorm en laat 1 uur bakken in de oven. Laat even afkoelen in de vorm en daarna op een rooster.

  4. 4

    Serveer met zure room of yoghurt, blauwe bessen en extra ahornsiroop.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter en bebloem een cakevorm. Plet de bananen met een vork. Meng in een kom de bloem, het bakpoeder en een snuifje zout.

  2. 2

    Klop met een mixer de boter en ahornsiroop luchtig. Voeg een voor een de eieren en de yoghurt toe.

  3. 3

    Zeef het bloemmengsel erbij en meng goed. Roer de bananen en noten onder het beslag. Giet in de cakevorm en laat 1 uur bakken in de oven. Laat even afkoelen in de vorm en daarna op een rooster.

  4. 4

    Serveer met zure room of yoghurt, blauwe bessen en extra ahornsiroop.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!