Pizza met buffelmozzarella, lente-ui en salie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pizza met buffelmozzarella, lente-ui en salie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke, vegetarische pizza waar het hele gezin van zal smullen. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Rol het deeg met je handen uit tot een rechthoek en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Zet 10 minuten in de oven.

  2. 2

    Bak de lente-uitjes even aan in wat olijfolie. Kruid met peper en zout. Beleg de pizzabodem met de lente-ui, mozzarella, zoete ui en salieblaadjes. Druppel er wat olijfolie over en zet nog eens 10 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Rol het deeg met je handen uit tot een rechthoek en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Zet 10 minuten in de oven.

  2. 2

    Bak de lente-uitjes even aan in wat olijfolie. Kruid met peper en zout. Beleg de pizzabodem met de lente-ui, mozzarella, zoete ui en salieblaadjes. Druppel er wat olijfolie over en zet nog eens 10 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.