Recept

Salade met roze pompelmoes, bresaola en waterkers

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een frisse salade vol heerlijke smaken. 

bereiding
  1. 1

    Spoel de waterkers en zwier droog. Pel de pompelmoezen zorgvuldig en snij het vruchtvlees eruit, vang hierbij het sap op.

  2. 2

    Meng in een grote kom de frambozenazijn en sherryazijn met het opgevangen pompelmoessap, de mosterd, wat peper en zout. Klop er dan de olijfolie en duivenpitolie krachtig doorheen.

  3. 3

    Schik de waterkers met de pompelmoespartjes en een paar sneetjes bresaola op borden. Spoel de sojascheuten en dep droog. Strooi ze over de salade, druppel de dressing eroverheen, werk af met peper van de molen en serveer.



Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Salade met roze pompelmoes, bresaola en waterkers

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!