Recept

Vis shaslick

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke vis op een stokje! 

bereiding
  1. 1

    Leg 6 houten satéstokjes in water om verbranden tijdens het grillen te voorkomen.

  2. 2

    Pel en pers de knoflook. Meng in een kommetje 2 el plantaardige olie met de knoflook en wat peper en wentel er de scampi’s door.

  3. 3

    Maak de paprika schoon en snij in plakjes. Pel de ui en snij in plakjes. Meng het citroensap met 1 el olie, cayennepeper en zout en wentel er de visblokjes door. Rijg de visblokjes en scampi’s afgewisseld met gele en rode paprika en de rode ui aan 6 satéstokjes.

  4. 4

    Bak de satés 3 minuten per kant in een hete koekenpan. Keer ze regelmatig om. Werk af met de gehakte bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Vis shaslick

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!