Recept

Pikant gewokte groenten met gemarineerde tofu

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk en gezond vegetarisch gerecht dat je klaarmaakt in 30 minuten.

bereiding
  1. 1

    Halveer de bimi en de paksoi. Snij de boontjes in linten. Snij de tofu in reepjes. Snipper de lente-ui en hou wit en groen apart. Snipper de rode chilipeper fijn.

  2. 2

    Rooster de peperbolletjes in een pan zonder vetstof. Doe samen met de zonnebloemolie, honing, chilipeper, chilivlokken, knoflook en het witte gedeelte van de lente-ui in een blender en mix tot een fijne pasta.

  3. 3

    Verhit een eetlepel olie (of meerdere naargelang smaak) in een wokpan en roerbak de groenten 3 minuten. Voeg 100 milliliter water toe en laat verdampen.

  4. 4

    Schep er de tofu en de sojasaus onder en laat nog 2 minuten roerbakken tot de groenten gaar zijn. Werk de af met de groene gesnipperde lente-ui.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pikant gewokte groenten met gemarineerde tofu

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!