Gehaktstoofpotje bourguignon
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gehaktstoofpotje bourguignon

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met rundergehakt, spekjes en rode wijn.

bereiding
  1. 1

    Bak de spekjes in 1 eetlepel hete olijfolie. Voeg de ui- en knoflooksnippers toe en fruit ze glazig. Bak het gehakt rul in een koekenpan in de rest van de olijfolie, en doe het bij de spekjes. Bestrooi met de bloem, meng goed en kruid met peper en zout.

  2. 2

    Blus met rode wijn en runderfond. Breng aan de kook, draai het vuur lager en voeg de rozemarijn en de laurier toe. Laat 20 minuten zachtjes stoven. Voeg de champignons en de uitjes toe en laat nog 10 minuten sudderen. Lekker met kroketten en witloofsalade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Bak de spekjes in 1 eetlepel hete olijfolie. Voeg de ui- en knoflooksnippers toe en fruit ze glazig. Bak het gehakt rul in een koekenpan in de rest van de olijfolie, en doe het bij de spekjes. Bestrooi met de bloem, meng goed en kruid met peper en zout.

  2. 2

    Blus met rode wijn en runderfond. Breng aan de kook, draai het vuur lager en voeg de rozemarijn en de laurier toe. Laat 20 minuten zachtjes stoven. Voeg de champignons en de uitjes toe en laat nog 10 minuten sudderen. Lekker met kroketten en witloofsalade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.