Saté van zalm in gember, honing en sesammarinade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Saté van zalm in gember, honing en sesammarinade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zalm op de barbecue! 

bereiding
  1. 1

    Snij de zalmfilet in stukken.

  2. 2

    Maak de sesammarinade: meng de honing, de sojasaus, de olijfolie, de sesamolie, de geraspte gember, de sesamzaadjes, het mespuntje chilipeper en het geplet teentje knoflook.

  3. 3

    Doe de zalm let in de marinade en rijg ze op de stokjes.

  4. 4

    Bak gedurende 10 à 15 minuten op de barbecue, of tot de zalm net gaar is.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de zalmfilet in stukken.

  2. 2

    Maak de sesammarinade: meng de honing, de sojasaus, de olijfolie, de sesamolie, de geraspte gember, de sesamzaadjes, het mespuntje chilipeper en het geplet teentje knoflook.

  3. 3

    Doe de zalm let in de marinade en rijg ze op de stokjes.

  4. 4

    Bak gedurende 10 à 15 minuten op de barbecue, of tot de zalm net gaar is.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.