Groentepapillot en kruidenmarinade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Groentepapillot en kruidenmarinade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Groenten op de barbecue! 

bereiding
  1. 1

    Pers de teentjes knoflook en rasp de schil van de citroen. Meng de knoflook met de geraspte citroenschil, de olijfolie, een scheut vermout of witte wijn, de peterselie, de verse tijm, de gehakte rozemarijn en wat peper en zout.

  2. 2

    Snij de courgettes en de paprika’s in reepjes. Meng de stukjes courgette en paprika en de kerstomaatjes, en roer er de kruidenmarinade door.

  3. 3

    Verdeel de groenten over grote vellen aluminiumfolie en maak er papillotten van.

  4. 4

    Leg 20 à 30 minuten op de barbecue. Werk af met peper, zout en citroensap.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pers de teentjes knoflook en rasp de schil van de citroen. Meng de knoflook met de geraspte citroenschil, de olijfolie, een scheut vermout of witte wijn, de peterselie, de verse tijm, de gehakte rozemarijn en wat peper en zout.

  2. 2

    Snij de courgettes en de paprika’s in reepjes. Meng de stukjes courgette en paprika en de kerstomaatjes, en roer er de kruidenmarinade door.

  3. 3

    Verdeel de groenten over grote vellen aluminiumfolie en maak er papillotten van.

  4. 4

    Leg 20 à 30 minuten op de barbecue. Werk af met peper, zout en citroensap.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.