Recept

Lamsfilet en courgetterolletjes op een takje rozemarijn

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Frisse lamsbrochette

bereiding
  1. 1

    Snij de lamsfilet in 8 stukjes. Pers de knoflook en meng met enkele lepels olijfolie. Besprenkel de stukjes lamsfilet met de knoflookolie. Kruid ze met peper en zout.

  2. 2

    Schaaf met een dunschiller dunne repen van de courgette. Bestrijk de courgetterepen aan één kant met olijfolie en kruid met peper en zout. Leg de geoliede kant naar beneden.

  3. 3

    Snij 8 rechthoekjes van de smeltkaas (ongeveer 4 op 2 cm). Rol een courgettereep om een stukje kaas. Rijg op elk rozemarijntakje 1 stuk lamsfilet, 1 kerstomaatje en courgetterolletje met kaas.

  4. 4

    Leg ongeveer 15 minuten op de barbecue.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Lamsfilet en courgetterolletjes op een takje rozemarijn

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!