Open lasagne met spruitjes, prosciutto, citroen en pecorino
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Open lasagne met spruitjes, prosciutto, citroen en pecorino

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Verrassende, lichte lasagne!

bereiding
  1. 1

    Kook de pastavellen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Blancheer de spruiten in licht gezouten water.

  2. 2

    Giet de spruitjes af en meng er citroensap en –rasp door samen met de munt en een scheutje olijfolie. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Meng de pecorino, bieslook en peterselie door de yoghurt en kruid met peper en zout. Bouw de lasagne op. Leg een pastavel op de borden, schep er het spruitjesmengsel op en verdeel er een plakje prosciutto over. Plooi de pasta lichtjes dicht en herhaal. Werk af met de yoghurtsaus, olijfolie en een takje munt. Kruid met peper.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de pastavellen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Blancheer de spruiten in licht gezouten water.

  2. 2

    Giet de spruitjes af en meng er citroensap en –rasp door samen met de munt en een scheutje olijfolie. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Meng de pecorino, bieslook en peterselie door de yoghurt en kruid met peper en zout. Bouw de lasagne op. Leg een pastavel op de borden, schep er het spruitjesmengsel op en verdeel er een plakje prosciutto over. Plooi de pasta lichtjes dicht en herhaal. Werk af met de yoghurtsaus, olijfolie en een takje munt. Kruid met peper.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.