Snelle pulled pork
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Snelle pulled pork

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met nacho-cheddarsaus.

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui en de look. Warm het hammetje opnieuw op. Maak het vlees los van het been en trek in partjes. 

  2. 2

    Smelt de boter in een pan, voeg de ui, knoflook en ham toe. Voeg de bruine suiker, een mespuntje cayennepeper, mosterd en de bouillon toe, laat 35 minuten sudderen onder deksel. Bind met maïszetmeel.

  3. 3

    Halveer het stokbrood, leg er rucola op en lepel er wat pulled pork bij. Serveer met de nachosaus, kruimel er wat nacho’s over en werk af met versgeraspte cheddarkaas.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui en de look. Warm het hammetje opnieuw op. Maak het vlees los van het been en trek in partjes. 

  2. 2

    Smelt de boter in een pan, voeg de ui, knoflook en ham toe. Voeg de bruine suiker, een mespuntje cayennepeper, mosterd en de bouillon toe, laat 35 minuten sudderen onder deksel. Bind met maïszetmeel.

  3. 3

    Halveer het stokbrood, leg er rucola op en lepel er wat pulled pork bij. Serveer met de nachosaus, kruimel er wat nacho’s over en werk af met versgeraspte cheddarkaas.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.