Recept

Croque met rosbief en gekaramelliseerde ui

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel de uien en snij in ringen. Bak zacht in boter. Voeg de suiker toe en laat karameliseren. Kruid met peper en zout. 

  2. 2

    Rooster de sneetjes brood langs beide kanten. Beleg 1 kant royaal met de gekaramelliseerde ui, drapeer er een mooi sneetje rosbief op en daarop een flinke pluk waterkers. 

  3. 3

    Leg het andere sneetje brood erbovenop, bind er een keukentouwtje rond en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Croque met rosbief en gekaramelliseerde ui
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Pel de uien en snij in ringen. Bak zacht in boter. Voeg de suiker toe en laat karameliseren. Kruid met peper en zout. 

  2. 2

    Rooster de sneetjes brood langs beide kanten. Beleg 1 kant royaal met de gekaramelliseerde ui, drapeer er een mooi sneetje rosbief op en daarop een flinke pluk waterkers. 

  3. 3

    Leg het andere sneetje brood erbovenop, bind er een keukentouwtje rond en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!