Recept

Aardappel-pestosalade met kip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Van deze aardappelsalade met kip en pesto zal écht heel het gezin smullen. 

bereiding
  1. 1

    Boen de krieltjes, kook ze beetgaar in lichtgezouten water. Giet af en laat even afkoelen. Meng er een lepel van de pesto onder. 

  2. 2

    Maak de lente-ui schoon en snipper in ringen. Snij de kip in hapklare blokjes. Wentel de kip door 2 el olijfolie, de gesnipperde munt en peterselie, peper en zout. Bak ze rondom goudbruin in olijfolie. Voeg de laatste minuut de lente-ui en de erwtjes toe en schep om. 

  3. 3

    Serveer de lauwe aardappelsalade met de kip en werk af met spinazie en citroenschil. Serveer de rest van de pesto erbij. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aardappel-pestosalade met kip

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!