Blini’s met mierikswortelroom, rosbief en gepekelde rode ui
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Blini’s met mierikswortelroom, rosbief en gepekelde rode ui

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk origineel hapje!

Let op: de ui moet enkele uren tot één nacht pekelen.

Verliefd op de mooie bordjes? Die vind je in onze Libelle Lekker Shop.

bereiding
  1. 1

    Pekel de rode ui. Pel de rode ui en snij ‘m in halve maantjes. Doe de rode ui samen met 200 milliliter water, de azijn en de honing in een bokaaltje en laat enkele uren tot een nacht trekken.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de blini’s op een bakplaat en warm ze zo’n 10 minuten op in de oven.

  3. 3

    Meng de zure room met de mierikswortelpasta en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Leg de blini’s op de borden en lepel er de zure room op. Halveer de sneetjes rosbief en schik ze op de blini’s. Lepel er wat gepekelde rode ui bij. Werk af met de scheutjes en wat verkruimelde roze peperkorrels.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pekel de rode ui. Pel de rode ui en snij ‘m in halve maantjes. Doe de rode ui samen met 200 milliliter water, de azijn en de honing in een bokaaltje en laat enkele uren tot een nacht trekken.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de blini’s op een bakplaat en warm ze zo’n 10 minuten op in de oven.

  3. 3

    Meng de zure room met de mierikswortelpasta en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Leg de blini’s op de borden en lepel er de zure room op. Halveer de sneetjes rosbief en schik ze op de blini’s. Lepel er wat gepekelde rode ui bij. Werk af met de scheutjes en wat verkruimelde roze peperkorrels.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.