Vergeten-groentenlasagne met geitenkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Vergeten-groentenlasagne met geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke lasagne smaakt ook met kerst! Maak 'm extra feestelijk met vergeten groenten.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Schil alle knolgroenten en snij of schaaf ze in flinterdunne plakjes. Bak de postelein even op in hete olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Snij het rolletje geitenkaas in fijne plakjes.

  2. 2

    Hak de rozemarijn en tijm fi jn en meng met de room en de melk, kruid met peper en zout.

  3. 3

    Bestrijk 4 vuurvaste schaaltjes met olijfolie. Leg de groenten per soort in lagen, met telkens een lasagnevel ertussen. Begin met biet, neem dan koolrabi, dan postelein en daarna pastinaak. Eindig met een lasagnevel en leg daarop plakjes geitenkaas. Overgiet met het melk-roommengsel en bak gaar in de oven gedurende ongeveer 30 minuten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Schil alle knolgroenten en snij of schaaf ze in flinterdunne plakjes. Bak de postelein even op in hete olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Snij het rolletje geitenkaas in fijne plakjes.

  2. 2

    Hak de rozemarijn en tijm fi jn en meng met de room en de melk, kruid met peper en zout.

  3. 3

    Bestrijk 4 vuurvaste schaaltjes met olijfolie. Leg de groenten per soort in lagen, met telkens een lasagnevel ertussen. Begin met biet, neem dan koolrabi, dan postelein en daarna pastinaak. Eindig met een lasagnevel en leg daarop plakjes geitenkaas. Overgiet met het melk-roommengsel en bak gaar in de oven gedurende ongeveer 30 minuten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.