Rodebietkroketjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rodebietkroketjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Schil de bieten en rasp ze grof. Pel en snipper de ui, pel en pers de knoflook. Doe de ui, knoflook, dille, havervlokken en 2 el olijfolie bij de bieten. Doe er 2 eieren bij en verkruimel er de feta bij. Kruid met peper en zout en meng goed. Dek af en zet minstens een halfuur in de koelkast.

  2. 2

    Snij met een scherp mes kleine vierkantjes uit de sneetjes brood. Rol balletjes van het bietenmengsel. 

  3. 3

    Kluts de resterende 2 eieren in een kom en doe het paneermeel in een andere kom. Haal de balletjes eerst door de eieren en daarna door het paneermeel. 

  4. 4

    Leg elk balletje op een vierkantje brood. Duw lichtjes aan. Bak de balletjes in de friteuse goudbruin. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de bieten en rasp ze grof. Pel en snipper de ui, pel en pers de knoflook. Doe de ui, knoflook, dille, havervlokken en 2 el olijfolie bij de bieten. Doe er 2 eieren bij en verkruimel er de feta bij. Kruid met peper en zout en meng goed. Dek af en zet minstens een halfuur in de koelkast.

  2. 2

    Snij met een scherp mes kleine vierkantjes uit de sneetjes brood. Rol balletjes van het bietenmengsel. 

  3. 3

    Kluts de resterende 2 eieren in een kom en doe het paneermeel in een andere kom. Haal de balletjes eerst door de eieren en daarna door het paneermeel. 

  4. 4

    Leg elk balletje op een vierkantje brood. Duw lichtjes aan. Bak de balletjes in de friteuse goudbruin. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.