Zalmspiesjes met chorizo en artisjok
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zalmspiesjes met chorizo en artisjok

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Spoel de tomaatjes en radijsjes en snij in partjes. Laat de mozzarella, spoel de artisjokharten en laat uitlekken. Snij de zalm in hapklare blokjes. Pel de ui en snij in partjes. 

  2. 2

    Maak spiesjes met telkens 2 artisjokhartjes, 2 blokjes zalm en 2 plakjes chorizo. Bestrijk ze met olijfolie en sojasaus en gril ze aan beide kanten in 5 minuten goudbruin. 

  3. 3

    Spoel de spinazie en laat uitlekken. Dresseer de borden met de spinazie, radijsjes, tomaatjes, mozzarellabolletjes, ui en spiesjes en werk af met het hennepzaad en de dille. Besprenkel met citroensap en kruid met peper en zout. Serveer. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de tomaatjes en radijsjes en snij in partjes. Laat de mozzarella, spoel de artisjokharten en laat uitlekken. Snij de zalm in hapklare blokjes. Pel de ui en snij in partjes. 

  2. 2

    Maak spiesjes met telkens 2 artisjokhartjes, 2 blokjes zalm en 2 plakjes chorizo. Bestrijk ze met olijfolie en sojasaus en gril ze aan beide kanten in 5 minuten goudbruin. 

  3. 3

    Spoel de spinazie en laat uitlekken. Dresseer de borden met de spinazie, radijsjes, tomaatjes, mozzarellabolletjes, ui en spiesjes en werk af met het hennepzaad en de dille. Besprenkel met citroensap en kruid met peper en zout. Serveer. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.