Biscuit met meringue
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Biscuit met meringue

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 170°C. Klop de eieren en de suiker in een keukenrobot in 10 tot 15 minuten wit-schuimig. Spatel de gezeefde bloem onder het eimengsel.

  2. 2

    Stort het mengsel in een beboterde en bebloemde springvorm en bak 40 minuten in de oven. Laat even afkoelen in de vorm, ontvorm en laat verder afkoelen op een rooster.

  3. 3

    Klop het eiwit stijf met de suiker en het maïszetmeel. Snij de biscuit doormidden en lepel een flinke laag meringue op de onderste helft, leg de andere helft erbovenop en spatel de meringue over het geheel.

  4. 4

    Knip kerstbomen uit hostiepapier en zet ze op de taart. Verkruimel de meringues over de taart.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 170°C. Klop de eieren en de suiker in een keukenrobot in 10 tot 15 minuten wit-schuimig. Spatel de gezeefde bloem onder het eimengsel.

  2. 2

    Stort het mengsel in een beboterde en bebloemde springvorm en bak 40 minuten in de oven. Laat even afkoelen in de vorm, ontvorm en laat verder afkoelen op een rooster.

  3. 3

    Klop het eiwit stijf met de suiker en het maïszetmeel. Snij de biscuit doormidden en lepel een flinke laag meringue op de onderste helft, leg de andere helft erbovenop en spatel de meringue over het geheel.

  4. 4

    Knip kerstbomen uit hostiepapier en zet ze op de taart. Verkruimel de meringues over de taart.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.