Scampispiesjes met tomatensalsa
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Scampispiesjes met tomatensalsa

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de sjalot en de look. Meng met het citroensap, het paprikapoeder, cayennepeper, gember- en korianderpoeder, 2 eetlepels olijfolie en het citroensap. Wrijf de scampi’s in met de marinade en zet ze enkele uren in de koelkast.

  2. 2

    Snij de paprika en de tomaten in blokjes. Snipper de rode ui fijn. Meng de tomaten- en paprikablokjes met de rode ui. Voeg 2 eetlepels olijfolie, de rodewijnazijn en de peterselie toe. Kruid met peper en zout en meng. 

  3. 3

    Prik de gemarineerde scampi’s op spiesjes en gril ze goudbruin op de barbecue. Serveer met de tomatensalsa. Werk af met enkele blaadjes koriander en partjes citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de sjalot en de look. Meng met het citroensap, het paprikapoeder, cayennepeper, gember- en korianderpoeder, 2 eetlepels olijfolie en het citroensap. Wrijf de scampi’s in met de marinade en zet ze enkele uren in de koelkast.

  2. 2

    Snij de paprika en de tomaten in blokjes. Snipper de rode ui fijn. Meng de tomaten- en paprikablokjes met de rode ui. Voeg 2 eetlepels olijfolie, de rodewijnazijn en de peterselie toe. Kruid met peper en zout en meng. 

  3. 3

    Prik de gemarineerde scampi’s op spiesjes en gril ze goudbruin op de barbecue. Serveer met de tomatensalsa. Werk af met enkele blaadjes koriander en partjes citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.