• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Couscous van bloemkool met kikkererwten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snijd de grove stelen van de bloemkoolroosjes. Schep de roosjes in een hoge kom en maal ze met een staafmixer zo fijn als couscous.

  2. 2

    Schep de bloemkool om met de bosuien, olie en citroenrasp en -sap. Voeg de tomaatblokjes, kikkererwten en peterselie toe en meng goed door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.

  3. 3

    Serveer als lunchgerecht met repen pitabrood of met gebakken merguez worstjes voor een volwaardige avondmaaltijd.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snijd de grove stelen van de bloemkoolroosjes. Schep de roosjes in een hoge kom en maal ze met een staafmixer zo fijn als couscous.

  2. 2

    Schep de bloemkool om met de bosuien, olie en citroenrasp en -sap. Voeg de tomaatblokjes, kikkererwten en peterselie toe en meng goed door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.

  3. 3

    Serveer als lunchgerecht met repen pitabrood of met gebakken merguez worstjes voor een volwaardige avondmaaltijd.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.