Recept

Risotto met courgette en bleekselderij

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verhit een flinke scheut olijfolie in een pan en fruit de uisnipppers, de bleekselderij en de risottorijst kort. Voeg de kippenbouillon toe en kook op laag vuur ongeveer 10 minuten.

  2. 2

    Snij intussen de courgette in miniblokjes. Voeg de laatste 8 minuten de courgetteblokjes toe. Controleer of er nog voldoende vocht bij de rijst zit en voeg, indien nodig, nog wat toe.

  3. 3

    Meng, zodra de rijst beetgaar is, de mascarpone, het citroensap en –rasp en de Parmezaanse kaas toe en breng op smaak met zout en peper.

  4. 4

    Besprenkel indien gewenst met wat extra olijfolie. Lekker met een frisse salade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Risotto met courgette en bleekselderij

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!