Zomerse stoemp met sla, krokante chorizo en lente-ui
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zomerse stoemp met sla, krokante chorizo en lente-ui

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de aardappelen gaar. Giet af en laat ze in de pan nog even drogen. 

  2. 2

    Snij de lente-uien in fijne ringetjes. Snij de chorizo in blokjes en bak ze krokant in een scheut olijfolie. 

  3. 3

    Pureer de aardappelen, en meng ze met een goede klont boter en 3 el cottage cheese. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Hak de sla grof en meng door de puree. Voeg een deel van de fijngesnipperde bieslook toe. 

  5. 5

    Serveer de puree met de krokante chorizo, lente-ui en wat bieslook. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de aardappelen gaar. Giet af en laat ze in de pan nog even drogen. 

  2. 2

    Snij de lente-uien in fijne ringetjes. Snij de chorizo in blokjes en bak ze krokant in een scheut olijfolie. 

  3. 3

    Pureer de aardappelen, en meng ze met een goede klont boter en 3 el cottage cheese. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Hak de sla grof en meng door de puree. Voeg een deel van de fijngesnipperde bieslook toe. 

  5. 5

    Serveer de puree met de krokante chorizo, lente-ui en wat bieslook. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.