Recept

Zomerse stoemp met sla, krokante chorizo en lente-ui

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de aardappelen gaar. Giet af en laat ze in de pan nog even drogen. 

  2. 2

    Snij de lente-uien in fijne ringetjes. Snij de chorizo in blokjes en bak ze krokant in een scheut olijfolie. 

  3. 3

    Pureer de aardappelen, en meng ze met een goede klont boter en 3 el cottage cheese. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Hak de sla grof en meng door de puree. Voeg een deel van de fijngesnipperde bieslook toe. 

  5. 5

    Serveer de puree met de krokante chorizo, lente-ui en wat bieslook. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zomerse stoemp met sla, krokante chorizo en lente-ui

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!