• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Wortelstoemp met veldsla

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappels. Zet ze op met water en wat zout en kook ze in 20 minuten gaar.

  2. 2

    Schil ondertussen de wortelen, snij ze in stukken en kook ze de laatste 10 minuten mee.

  3. 3

    Verhit de margarine in een koekenpan en bak de worstjes in ca. 10 minuten rondom bruin en gaar. Keer regelmatig.

  4. 4

    Verwarm de melk en de boter in een steelpan. Giet de aardappels en wortels af en leg ze terug in de nog warme pan. Voeg het botermengsel, de bosuitjes en de veldsla toe en laat van het vuur af met het deksel op de pan een paar minuten staan.

  5. 5

    Stamp de stamppot fijn, breng op smaak met zout en peper en serveer met de worstjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappels. Zet ze op met water en wat zout en kook ze in 20 minuten gaar.

  2. 2

    Schil ondertussen de wortelen, snij ze in stukken en kook ze de laatste 10 minuten mee.

  3. 3

    Verhit de margarine in een koekenpan en bak de worstjes in ca. 10 minuten rondom bruin en gaar. Keer regelmatig.

  4. 4

    Verwarm de melk en de boter in een steelpan. Giet de aardappels en wortels af en leg ze terug in de nog warme pan. Voeg het botermengsel, de bosuitjes en de veldsla toe en laat van het vuur af met het deksel op de pan een paar minuten staan.

  5. 5

    Stamp de stamppot fijn, breng op smaak met zout en peper en serveer met de worstjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.