Recept

Kabeljauw in een knapperig broodkorstje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met veldsla en aardappelpuree

bereiding
  1. 1

    Spoel en snipper de lente-uitjes. Fruit ze glazig in boter. Laat afkoelen. Meng ze met de dijonmosterd en de eidooier.

  2. 2

    Snij de korst van het brood af. Snij het brood in 16 stukken. Rol ze plat met een deegroller. Smeer er aan één kant dun het mosterdmengsel op.

  3. 3

    Kruid de vis met peper en zout. Plak er aan beide kanten een stukje brood op, met het mosterdlaagje tegen de vis aan.

  4. 4

    Verhit olie en bak de vispakketjes aan beide kanten goudbruin en gaar. Overgiet ondertussen af en toe met de hete olie.

  5. 5

    Meng de zure room met de graanmosterd. Breng op smaak met citroensap en zout.

  6. 6

    Laat de vis uitlekken. Verdeel over de borden en rasp er mierikswortel over. Serveer met de roomdressing en partjes citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kabeljauw in een knapperig broodkorstje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!