Recept

Tandoori kipburger

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Meng de komkommer met de azijn. Voeg wat zout en peper toe en zet apart.

  2. 2

    Meng de kip met 4 eetlepels yoghurt, de tandooripasta en de helft van de koriander en laat 30 minuten staan. Langer kan ook maar zet alles dan terug in de koelkast.

  3. 3

    Meng de rest van de yoghurt met de rest van de koriander en de knoflook. Hou apart.

  4. 4

    Gril de kip kort op een goed hete barbecue of een grillpan. Het gaat erom dat er meteen een mooie grillstreep en –smaak aan de kip komt, maar de kip mag niet uitdrogen. Dus hou het kort.

  5. 5

    Snijd de broodjes door. Beleg de onderkanten van de broodjes met sla, komkommer, de kip en de yoghurt. Bedek met de andere helft van het broodje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!