Ceviche mixto

Zo maak je ‘t
  1. Snij de rauwe vis, de sint-jakobsvruchten, de inktvis, en de scampi's in blokjes van ongeveer 1 cm. Spoel ze in gezouten water. 

  2. Voeg de knoflook, selder, ui, koriander en het pepertje toe. Kruid met peper en zout.

  3. Giet het limoensap ober het vismengsel. Laat 2 minuten marineren. 

  4. Kook de zoete aardappel met schil in gesuikerd water. Laten afkoelen, pel en snij in kleine blokjes. Lepel de blokjes zoete aardappel onder de gemarineerde vis. Werk af met enkele plukjes verse koriander.

Weetje
  1. ceviche wordt in Peru altijd met een fris biertje geserveerd!

Of toch iets anders?

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Volkorenpita met kip & rauwkost

  • Meer dan 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Ceviche met mangosalade

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Wrap met gegrilde kip en avocado