Recept

Volkorenspaghetti met boerenkool en hazelnootpesto

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke vegetarische pasta!

bereiding
  1. 1

    Spoel het basilicum en doe het samen met de hazelnoten, de parmezaan en de olijfolie in de blender. Mix tot een smeuïge pesto. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Maak de blaadjes boerenkool los en blancheer ze 10 minuten in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder ijswater, laat goed uitlekken.

  3. 3

    Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.

  4. 4

    Smelt een beetje boter in de pan en stoof er de groenekoolbladeren in aan. Neem van het vuur en schep er de pasta en de pesto onder. Roer goed om. Breng op smaak met peper en zout, verdeel over borden en bestrooi met extra parmezaan. Lekker met gegrilde kip.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Volkorenspaghetti met boerenkool en hazelnootpesto
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Spoel het basilicum en doe het samen met de hazelnoten, de parmezaan en de olijfolie in de blender. Mix tot een smeuïge pesto. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Maak de blaadjes boerenkool los en blancheer ze 10 minuten in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder ijswater, laat goed uitlekken.

  3. 3

    Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.

  4. 4

    Smelt een beetje boter in de pan en stoof er de groenekoolbladeren in aan. Neem van het vuur en schep er de pasta en de pesto onder. Roer goed om. Breng op smaak met peper en zout, verdeel over borden en bestrooi met extra parmezaan. Lekker met gegrilde kip.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!