Geroosterde bloemkool met amandelen, salie en aardappelen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Geroosterde bloemkool met amandelen, salie en aardappelen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Stoom of kook de aardappelen bijna gaar. Doe de aardappelen en de bloemkool in een ovenschaal. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout.

  2. 2

    Rooster 15 minuten in de oven, voeg de amandelen en de salie toe en rooster nog 5 à 10 minuten tot alles mooi goudbruin en krokant is.

  3. 3

    Meng de ingrediënten voor het yoghurtsausje en serveer bij de geroosterde groenten.

Weetje

    Bíjna bye bye bloemkool...

  1. 1

    Haast je, want het seizoen van Belgische bloemkool loopt op z’n laatste benen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Stoom of kook de aardappelen bijna gaar. Doe de aardappelen en de bloemkool in een ovenschaal. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout.

  2. 2

    Rooster 15 minuten in de oven, voeg de amandelen en de salie toe en rooster nog 5 à 10 minuten tot alles mooi goudbruin en krokant is.

  3. 3

    Meng de ingrediënten voor het yoghurtsausje en serveer bij de geroosterde groenten.

Weetje

    Bíjna bye bye bloemkool...

  1. 1

    Haast je, want het seizoen van Belgische bloemkool loopt op z’n laatste benen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.