Geroosterde bloemkool met amandelen, salie en aardappelen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Geroosterde bloemkool met amandelen, salie en aardappelen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Stoom of kook de aardappelen bijna gaar. Doe de aardappelen en de bloemkool in een ovenschaal. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout.

  2. 2

    Rooster 15 minuten in de oven, voeg de amandelen en de salie toe en rooster nog 5 à 10 minuten tot alles mooi goudbruin en krokant is.

  3. 3

    Meng de ingrediënten voor het yoghurtsausje en serveer bij de geroosterde groenten.

Weetje

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Stoom of kook de aardappelen bijna gaar. Doe de aardappelen en de bloemkool in een ovenschaal. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout.

  2. 2

    Rooster 15 minuten in de oven, voeg de amandelen en de salie toe en rooster nog 5 à 10 minuten tot alles mooi goudbruin en krokant is.

  3. 3

    Meng de ingrediënten voor het yoghurtsausje en serveer bij de geroosterde groenten.

Weetje

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!