Recept

Slaatje met gebakken aubergine, komkommer en groene kruiden

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Doe de auberginepartjes in een vergiet en besprenkel royaal met zout. Laat 30 min staan en dep droog met keukenpapier.

  2. 2

    Bak de aubergine in een pan met een ruime hoeveelheid olijfolie goudbruin in ongeveer 5 minuten. Laat uitlekken op keukenpapier. Kruid met zout.

  3. 3

    Meng de ingrediënten voor de yoghurtsaus in een kom. Zet opzij.

  4. 4

    Doe de ingrediënten voor de chutney in een blender en mix fijn. Zet opzij.

  5. 5

    Doe wat yoghurt op een serveerschaal, schik de groenten erop en lepel er wat chutney over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Slaatje met gebakken aubergine, komkommer en groene kruiden

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!