Spinaziefilorolletjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Spinaziefilorolletjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Blancheer de spinazie en knijp goed uit. Meng de spinazie met de feta, de pijnboompitten, de za’atar en de sumak. 

  2. 2

    Snij de filodeeg in twee rechthoeken van 18 x 25 cm. Roer de yoghurt los met een scheutje olijfolie en bestrijk hiermee de filovellen. 

  3. 3

    Leg aan de brede kant van het deeg 1 el vulling in een fijne worst, vouw de buitenkant wat naar binnen en rol op. 

  4. 4

    Bak de rolletjes in een pan in olie goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.
    Tip: serveer de rolletjes met labneh (of Griekse yoghurt), op smaak gebracht met wat citroenzest en peper.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Blancheer de spinazie en knijp goed uit. Meng de spinazie met de feta, de pijnboompitten, de za’atar en de sumak. 

  2. 2

    Snij de filodeeg in twee rechthoeken van 18 x 25 cm. Roer de yoghurt los met een scheutje olijfolie en bestrijk hiermee de filovellen. 

  3. 3

    Leg aan de brede kant van het deeg 1 el vulling in een fijne worst, vouw de buitenkant wat naar binnen en rol op. 

  4. 4

    Bak de rolletjes in een pan in olie goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.
    Tip: serveer de rolletjes met labneh (of Griekse yoghurt), op smaak gebracht met wat citroenzest en peper.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.