Rundsburger met geitenkaas en rode ui
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rundsburger met geitenkaas en rode ui

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Meng het gehakt met een gesnipperd teentje look, een scheutje Worcestersaus en paprikapoeder en cayennepeper naar smaak. Voeg het ei en wat paneermeel toe. Vorm 4 hamburgers van het gehakt. 

  2. 2

    Bak de hamburgers goudbruin en gaar in de zonnebloemolie. 

  3. 3

    Spoel de tomaten en snij in schijfjes. Pel en snij de ui in ringen. Snij de geitenkaas met korst in plakjes. 

  4. 4

    Halveer de pistolets en bestrijk telkens met een flinke eetlepel van de zachte geitenkaas. Werk verder af met tomaat, de burger, de plakjes geitenkaas, rode ui en verse oregano.
    Tip: Lekker met verse frietjes en een groene salade
     

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng het gehakt met een gesnipperd teentje look, een scheutje Worcestersaus en paprikapoeder en cayennepeper naar smaak. Voeg het ei en wat paneermeel toe. Vorm 4 hamburgers van het gehakt. 

  2. 2

    Bak de hamburgers goudbruin en gaar in de zonnebloemolie. 

  3. 3

    Spoel de tomaten en snij in schijfjes. Pel en snij de ui in ringen. Snij de geitenkaas met korst in plakjes. 

  4. 4

    Halveer de pistolets en bestrijk telkens met een flinke eetlepel van de zachte geitenkaas. Werk verder af met tomaat, de burger, de plakjes geitenkaas, rode ui en verse oregano.
    Tip: Lekker met verse frietjes en een groene salade
     

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.