Noedelpannetje met scampi's
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Noedelpannetje met scampi's

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Maak de scampi's en de shiitake schoon. Snij de shiitake in grove stukken. Pel en pers de look. Snipper de lente-uien. Pers het sap van 1 limoen en snij de andere in partjes. Spoel de koriander en laat goed uitlekken. 

  2. 2

    Bereid de noedels volgens de instructies op de verpakking. Giet af en laat uitlekken. 

  3. 3

    Verhit sesamolie in de wok en wok er de lente-uien, look, geraspte gember en shiitake 2 minuten in. Voeg de scampi's toe en roerbak nog 2 à 3 minuten. Breng op smaak met chilipoeder, palmsuiker, het limoensap, de soja- en vissaus. Meng goed. 

  4. 4

    Schep de noedels onder de scampi's. Verdeel over de borden en werk af met koriander en limoen. Rasp er eventueel wat parmezaan over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de scampi's en de shiitake schoon. Snij de shiitake in grove stukken. Pel en pers de look. Snipper de lente-uien. Pers het sap van 1 limoen en snij de andere in partjes. Spoel de koriander en laat goed uitlekken. 

  2. 2

    Bereid de noedels volgens de instructies op de verpakking. Giet af en laat uitlekken. 

  3. 3

    Verhit sesamolie in de wok en wok er de lente-uien, look, geraspte gember en shiitake 2 minuten in. Voeg de scampi's toe en roerbak nog 2 à 3 minuten. Breng op smaak met chilipoeder, palmsuiker, het limoensap, de soja- en vissaus. Meng goed. 

  4. 4

    Schep de noedels onder de scampi's. Verdeel over de borden en werk af met koriander en limoen. Rasp er eventueel wat parmezaan over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.