Recept

Lamsrack met kruiden-notenkorst en paprika-aardappelen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit een scheutje olijfolie in een grote pan. Kruid het vlees met peper en zout en bak de racks aan beide kanten goudbruin. 

  2. 2

    Maal de noten met het broodkruim en de kruiden fijn. Doe in een kom en roer er de room, eidooiers en mosterd onder. Kruid met peper en zout. Druk het mengsel op de bovenkant van de lamsracks, schik het vlees in een braadslee en zet 12 minuten in de oven. Laat losjes afgedekt met aluminiumfolie 10 minuten rusten.

  3. 3

    Maak de paprika's schoon en snij ze grof. Kook de aardappelen gaar in licht gezouten water. Stoof de ui glazig in een scheutje olijfolie. Voeg de paprika toe en stoof gaar. Schep alles in een blender en voeg de peterselie, kappertjes, limoensap en olijfolie toe. Mix tot een gladde saus. Kruid met peper en zout. Schep de saus door de aardappelen en serveer bij het lamsvlees.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Lamsrack met kruiden-notenkorst en paprika-aardappelen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!