Recept

Quesadilla's met spinazie


  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zo'n heerlijke quesadilla gaat er altijd wel in.

bereiding
  1. 1

    Snij de gekookte aardappelen in dunne schijven. Spoel de spinazie, verwijder de harde stelen en dep droog. Maak de chilipeper schoon en snipper 'm fijn zonder de zaadjes. Pel en snipper de ui en knoflook. 

  2. 2

    Stoof de ui en knoflook met de chili in 2 el olijfolie. Voeg de spinazie toe, en breng op smaak met zout, peper en limoensap. Trek de mozzarella in kleine stukken. 

  3. 3

    Leg telkens een tortilla in een hete braadpan met een beetje olie. Beleg met een vierde van de aardappelen en een beetje spinazie. Strooi er wat kaas overheen en leg er een tweede tortilla bovenop. Druk lichtjes aan en laat 1 -2 minuten knapperig bakken. 

  4. 4

    Keer om met behulp van een bord en laat aan de andere kant eveneens krokant bakken tot de kaas gesmolten is. Maak met de overige ingrediënten nog drie quesadilla's, snij ze in vieren en serveer. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Quesadilla's met spinazie


Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!