Chocoladetaartjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Chocoladetaartjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Beboter en bebloem de taartvormpjes.

  2. 2

    Smelt de chocolade met de boter en de suiker op een zacht vuur. Haal van het vuur en roer de eieren en de eidooier erdoor. Giet het beslag in de taartvormen en steek er enkele frambozen in.

  3. 3

    Bak 10 minuten in de oven. Haal uit de oven en werk af met nog wat gesmolten chocolade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Beboter en bebloem de taartvormpjes.

  2. 2

    Smelt de chocolade met de boter en de suiker op een zacht vuur. Haal van het vuur en roer de eieren en de eidooier erdoor. Giet het beslag in de taartvormen en steek er enkele frambozen in.

  3. 3

    Bak 10 minuten in de oven. Haal uit de oven en werk af met nog wat gesmolten chocolade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.