Kipsaté met hummus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kruid de kipfilets met de kruiden en wikkel ze één voor één in hittebestendige folie.

  2. 2

    Leg de kipfilets in de geperforeerde stoomovenpan en zet ze 25 minuten op 90°C in de Miele stoomoven.

  3. 3

    Haal ze uit de stoomoven, snij de kipfilets in reepjes van 2 centimeter en rijg ze op een satéstokje. Serveer met de hummus.

  4. 4

    Zo maak je de hummus: Laat de kikkererwten uitlekken en leg ze in een geperforeerde stoomovenschaal. Stoom ze samen met de knoflookteentjes 3 minuten op 100°C in de Miele stoomoven.Voeg na het stomen de kruiden en de olijfolie toe en mix alles fijn tot een glad mengsel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kipsaté met hummus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!