Geroosterde kaas met champignons en noten

Zo maak je ‘t
  1.  Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de kaas in zijn geheel een ovenschaal. 

  2. Maak de champignons schoon. Spoel en schil de citroen. Snij de schil in fijne reepjes. Hak de noten grof. Meng de champignons, noten, tijm en citroenschil en doe bij de kaas. 

  3. Rooster 25 minuten in de oven. Werk af met wat extra olijfolie en serveer warm of koud

    Tip: Lekker met getoaste zuurdesembroodjes.

Of toch iets anders?

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Gepofte aardappelen met ricottadip

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Salade met oude geitenkaas en rabarber-honingvinaigrette

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Geroosterde kaas met champignons en noten