• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Nootjes-olijvensaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Rooster de noten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof, tot ze lichtjes kleuren en knapperig worden. Hak ze grof.

  2. 2

    Snipper de olijven en het chilipepertje fijn.

  3. 3

    Doe de zure room in een kom. Meng met de gehakte peterselie en munt. Pers het knoflookteentje uit en meng samen met de olijfolie door de zure room. Voeg de helft van de gehakte noten, olijven en chili toe en breng verder op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Doe de saus in een mooie schaal en strooi er de rest van de olijven, chili en walnoten over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Rooster de noten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof, tot ze lichtjes kleuren en knapperig worden. Hak ze grof.

  2. 2

    Snipper de olijven en het chilipepertje fijn.

  3. 3

    Doe de zure room in een kom. Meng met de gehakte peterselie en munt. Pers het knoflookteentje uit en meng samen met de olijfolie door de zure room. Voeg de helft van de gehakte noten, olijven en chili toe en breng verder op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Doe de saus in een mooie schaal en strooi er de rest van de olijven, chili en walnoten over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.