• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Rodebietenpesto

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij de rode biet in grove stukken en doe ze in een blender.

  2. 2

    Pers de knoflook. Voeg 'm met de geroosterde pijnboompitten, parmezaan, yoghurt, olijfolie, zout en chilipoeder toe.

  3. 3

    Mix tot een gladde puree. Proef en voeg eventueel extra zout of chilipoeder toe. Strooi er de lente-ui over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de rode biet in grove stukken en doe ze in een blender.

  2. 2

    Pers de knoflook. Voeg 'm met de geroosterde pijnboompitten, parmezaan, yoghurt, olijfolie, zout en chilipoeder toe.

  3. 3

    Mix tot een gladde puree. Proef en voeg eventueel extra zout of chilipoeder toe. Strooi er de lente-ui over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.