Tacomuffins

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel de rode ui en snipper hem fijn, samen met de knoflook. Snijd de rode peper overlangs in de helft, verwijder de zaadjes en snipper hem fijn. 

  2. 2

    Zet een pan op het vuur met wat olijfolie en bak er de fijngesnipperde ui en knoflook in. Voeg de droge kruiden, zout en peper toe en laat enkele minuten bakken op een zacht vuur zodat de kruiden hun smaken goed kunnen afgeven

  3. 3

    Voeg het gehakt, de gedroogde- en gepelde tomaten toe en laat 1 uur pruttelen op een zacht vuurtje. 

  4. 4

    Giet de kikkererwten en de rode bonen af en voeg ze 20 minuten voor het einde van de gaartijd bij het gehakt.

  5. 5

    Verwarm de oven voor op 180°C. Duw in ieder muffin vormpje een kleine wrap en bak deze 5 minuten in de oven. 

  6. 6

    Haal de wraps uit de oven, haal ze uit de muffinvorm en vul ieder cupje met wat chili con carne. Werk verder af met een toefje zure room, guacamole, een taco-chips en wat verse koriander.  
     

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!