Recept

Minipecannotentaartjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker glutenvrij

bereiding
  1. 1

    Meng het meel met het zout in een kom. Verbrokkel de boter door de bloem Voeg de eieren toe
    en meng snel. De boter mag niet te veel smelten. Voeg wat melk toe als het deeg te droog is. Vorm een bal van het deeg en wikkel in huishoudfolie. Leg 1 uur in de koelkast.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  3. 3

    Verwarm voor de vulling de boter met de siroop en kristalsuiker en blijf roeren tot de boter is gesmolten. Roer er de chocolade door en zet het vuur uit.

  4. 4

    Rol het deeg op een met meel bestoven werkblad uit en bekleed er de ingevette taartvormpjes mee.

  5. 5

    Klop de eieren los met het vanille-extract en meng voorzichtig door het chocolademengsel.
    Verdeel de vulling over de taartvormpjes. Leg de pecannoten op de vulling en bak de taartjes 30 minuten in de oven, tot het deeg goudbruin is en de vulling gestold. Laat in de vormpjes afkoelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Minipecannotentaartjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!