Slinger van gemberkoekjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Slinger van gemberkoekjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 160°C. Mix de boter met de suiker tot een romig mengsel. Voeg de siroop, bloem, gember, kaneel en bicarbonaat toe en mix tot een stevig deeg. 

  2. 2

    Rol het deeg uit tussen twee vellen bakpapier tot 4 mm dikte en leg een half uur in de koelkast. Steek sterretjes en hartjes uit het deeg. Leg de figuurtjes op een met bakpapier beklede bakplaat en zet 8 à 10 minuten in de oven. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 160°C. Mix de boter met de suiker tot een romig mengsel. Voeg de siroop, bloem, gember, kaneel en bicarbonaat toe en mix tot een stevig deeg. 

  2. 2

    Rol het deeg uit tussen twee vellen bakpapier tot 4 mm dikte en leg een half uur in de koelkast. Steek sterretjes en hartjes uit het deeg. Leg de figuurtjes op een met bakpapier beklede bakplaat en zet 8 à 10 minuten in de oven. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.