Peertje met quinoacrunch
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Peertje met quinoacrunch

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Meng de quinoa met de hazelnoten en de cacaonibs. Kruid met zout en kaneel.

  2. 2

    Breng de champagne met de suiker in een sauspan aan de kook en laat sudderen tot de suiker is opgelost. Haal van het vuur.

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de peren en halveer ze. Leg ze in een ovenschaal en giet de champagne- siroop erover. Laat 30 à 40 minuten in de oven karamelliseren. Schep af en toe wat siroop over de peren.

  4. 4

    Serveer de peren met quinoacrunch en champagnesiroop.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng de quinoa met de hazelnoten en de cacaonibs. Kruid met zout en kaneel.

  2. 2

    Breng de champagne met de suiker in een sauspan aan de kook en laat sudderen tot de suiker is opgelost. Haal van het vuur.

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de peren en halveer ze. Leg ze in een ovenschaal en giet de champagne- siroop erover. Laat 30 à 40 minuten in de oven karamelliseren. Schep af en toe wat siroop over de peren.

  4. 4

    Serveer de peren met quinoacrunch en champagnesiroop.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.