Recept

Fruitcrumble met havermout

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit recept voor fruitcrumble met havermout is lekker, makkelijk, goedkoop en perfect voor kerst!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de havermout met het amandelpoeder, de kaneel, het zeezout, de olijfolie en de honing. Roer met een vork tot een kruimelig mengsel.

  2. 2

    Vet 4 individuele ovenschaaltjes in met 1 kl boter. Schil de appelen en snij ze in blokjes. Besprenkel met citroensap. Verdeel de appelblokjes en de blauwe bessen over de schaaltjes.

  3. 3

    Verdeel de rest van de boter in vlokjes over het fruit. Strooi er de havermoutcrumble over. Zet in de oven en bak 15 à 20 minuten of tot de crumble goudbruin kleurt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Fruitcrumble met havermout

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!